Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Un partener ideal" by Susan Elizabeth Phillips # eBook PDF Kindle ePub Free

Un partener ideal

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Un partener ideal
  • Author : Susan Elizabeth Phillips
  • Release Date : January 06, 2017
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2923 KB

Description

Dr. Jane Darlington, profesor de fizică È™i un adevărat geniu, își doreÈ™te cu disperare un copil. Dar să găsească un tată potrivit pare o adevărată provocare. Jane a fost un copil precoce, cu o inteligență ieÈ™ită din comun, È™i de aceea nu a fost niciodată acceptată de cei de vârsta ei în copilărie È™i în adolescență. AÈ™a că acum este hotărâtă să facă tot posibilul ca să-È™i scutească propriul copilul de suferinÈ›ele pe care a fost nevoită să le îndure. Asta înseamnă că trebuie să găsească un tată foarte special pentru copilul ei, care să contrabalanseze mintea ei sclipitoare – adică un bărbat căruia să-i placă mai mult să-È™i exerseze muÈ™chii decât mintea. Iar pentru asta este dispusă să joace rolul unei prostituate de lux, pentru o noapte cu fundaÈ™ul legendar al echipei Chicago Stars.
Cal Bonner pare alegerea ideală – căci orice fotbalist are, nu-i aÈ™a, calități fizice impresionante, dar o minte invers proporÈ›ională cu acestea. Este chipeÈ™ È™i comportamentul lui nu pare să denote o inteligență deosebită – ba dimpotrivă.
Dr. Jane va afla prea târziu că Bonner este mult mai isteÈ› decât lasă să se înÈ›eleagă. ÃŽn plus, este foarte hotărât să dea cu totul peste cap planul ei atent pus la punct – È™i să-i răpească inima pentru totdeauna.


Download Ebook "Un partener ideal" PDF ePub Kindle