Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Un pact cu diavolul" by Lorraine Heath # eBook PDF Kindle ePub Free

Un pact cu diavolul

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Un pact cu diavolul
  • Author : Lorraine Heath
  • Release Date : January 18, 2016
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1895 KB

Description

A fost poreclit Contele Diavol – un bărbat cu spirit nesupus, acuzat de crimă, crescut pe străzile periculoase ale Londrei È™i care nu-È™i mai aminteÈ™te nimic despre trecutul lui. Orice domniÈ™oară bine educată È™tie că riscă mai mult decât reputaÈ›ia atunci când îşi asociază numele cu frumosul Lucian Langdon, însă Lady Catherine Mabry nu are altă soluÈ›ie. Ar face orice pentru a-i proteja pe oamenii pe care îi iubeÈ™te… chiar È™i să ajungă la o înÈ›elegere cu însuÈ™i diavolul.

Lucian vrea să fie respectat și, mai presus de asta, își dorește o soție. Problema este că aleasa lui nu cunoaște eticheta pe care trebuie să o respecte în mijlocul aristocrației şi nu e acceptată de înalta societate. Catherine îl poate ajuta pe Lucian să dobândească tot ce-și dorește. Dar prețul pe care îl cere ea în schimb le poate pune chiar viețile în pericol.

Atunci când primejdia le dă târcoale, cei doi se descoperă cu adevărat: Lucian se dovedeşte a fi un bărbat incredibil de pasional, iar Catherine, o femeie de un curaj nemăsurat. Pe măsură ce ies la iveală secrete din trecutul lui întunecat, Lucian ajunge să pună sub semnul întrebării toate lucrurile pe care le considera adevărate, inclusiv dorințele propriei inimi.


Free PDF Download "Un pact cu diavolul" Online ePub Kindle